• Traumeterapi

Hvad kan man behandle med Traumeterapi?


Traumeterapi kan bruges til at behandle alle følelsesmæssige problematikker, f.eks.:

  • angst, depression, fobier, manglende selvværd, tankemylder, uro, stress, vrede, raseri, jalousi, had, negative tanker, skyld, skam, tab, savn, længsel, sorg, ked-af-det, søvnløshed, stress, selvsnak, lyde/støj, stemmer.
  • Udefinerbart ubehag (jeg har det ikke godt i min krop)

Sådan foregår en behandling


Når traumet heales, har vi fokus på dine fysisk følte fornemmelser, som kan sidde i hele kroppen.

De kan føles som en stikken, et jag, prikken, kriblen på/eller under huden, noget der knuger sig sammen, strammer, et pres, lyd(e), stemme(r), et savn eller en længsel efter noget, som mangler, et hul, en metallisk struktur, et organisk materiale, svimmelhed m.fl.

Det er dine fysisk følte fornemmelser, der er afgørende for, hvilken traumeteknik jeg vælger.

Jeg guider dig og er med dig hele vejen, indtil du oplever en tilstand, hvor du føler dig rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

Opnå varig forandring – skriv til mig eller ring på 5124 4137

Traumeterapi


Traumeterapi er en avanceret og yderst effektiv form for traumeforløsende terapi, hvor vi arbejder med traumer på celleniveau. Traumeterapi sigter på at forløse traumer med udgangspunkt i en følelsesmæssig problematik og samtidigt fokus på fysisk følte fornemmelser i kroppen.

Metoden tager udgangspunkt i regressionsteknikken Heling med hjertet (Whole Hearted Healing) og mere end 30 forskellige traumeteknikker.

Traumer


Traumer giver os ubehag, der kan komme og gå i større eller mindre grad, afhængigt af om vi trigges af dét, som foregår omkring os eller dét vi tænker på. Hvis du har et ubehag, som du kan mærke fysisk eller psykisk, er traumet aktivt, og så kan der gøres noget ved det.

Når traumet forløses, vil du opleve en tilstand af at
være fuldstændig rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet
og let i kroppen.

Trigger


En trigger kan være en lugt, en smag, en lyd, noget du hører, noget du ser eller måske en følelse, der aktiverer traumet og gør din tilstand kronisk, og får dig til at føle ubehag i bestemte situationer

Et frosset øjeblik


Et traume er et frosset øjeblik, hvor vi har været ude af kroppen. Vi kalder også øjeblikket for en UDIN.

UDIN

  • Uventet, en pludselig hændelse, der kommer ud af det blå

  • Dramatisk, man føler sig rystet
  • Isolerende, det er svært at tale om, man føler sig alene, måske er det hemmeligt
  • Nul-strategi, man føler sig handlingslammet

En UDIN er altså en oplevelse, der er uventet og dramatisk, hvor man føler sig isoleret og ikke har en strategi (nul-strategi) til at håndtere det, som sker, samtidig med at man kortvarigt er ude af kroppen. En UDIN skaber ubalance i kroppen, et traume, der giver fysiske symptomer eller psykisk ubehag. Hvis ubalancen genoprettes, vil vores intelligente krop være i stand til at helbrede sig selv.

Ønsker du at slippe af med dit ubehag og opnå en varig forandring i dit liv, hvor du lever det liv, du drømmer om og er den person, du allerhelst vil være, så skriv til mig eller ring på 5124 4137


Kontakt

Jette Kauffmann Terapi
Lærkevej 36B
6600 Vejen
CVR-nr.: 21907243

Telefon: 5124 4137
Mail: kontakt@jettekauffmann.dk