Rejsen til mødet med mig selv


Det har taget mig det meste af mit liv at finde frem til mig selv og til det liv jeg virkelig ønsker at leve, et liv hvor jeg står glad op hver morgen og laver det jeg brænder allermest for.

Rejsen har været lang og snørklet med mange bump på vejen. Når jeg ser tilbage, er der dog ikke en eneste oplevelse, jeg ville være foruden. Rejsen har gjort mig til lige præcis den person jeg er i dag. En person jeg er stolt af, og som jeg kan stå inde for.

Jeg har hængt i med det yderste af neglene og kæmpet … kæmpet en kamp for at overleve som menneske, mor, kollega, kæreste og ven, men aldrig rigtig været mit ægte jeg, for det kendte jeg ikke.

Tillært tilpasset – andre ville måske sige utilpasset – på godt og ondt. Tillært tilpasset var i alt for mange år min måde at overleve på – at blive anerkendt og ikke dømt ude – at spille efter gældende regler og normer. Fordele? Ja! Jeg var ’nogen’, jeg blev set, hørt og anerkendt for det jeg kunne – som tillært tilpasset. Ulemper? Ja! Jeg følte mig aldrig godt tilpas i mine forskellige tillærte roller, for meget af det jeg foretog mig var ikke, hvad jeg havde allermest lyst til, som virkelig interesserede mig og som jeg brændte inderligt for. Jeg fulgte andres vej, ikke min vej!

Men midt i kaos – for alt var kaos inden i mig – formåede jeg alligevel at bevare optimismen, troen og håbet på, at der måtte være andet og mere end blot overlevelse – at der var en vej for mig, min vej!

Nu er jeg landet i mig selv

Et stærkt ønske om at finde ind til og være den ægte version af mig selv, en god portion stædighed samt viljen til at betale prisen for at nå i mål, har ført mig lige i armene på mig selv … rejsen slutter nok aldrig helt, men jeg er landet i mig selv og lever det liv jeg altid har drømt om. Jeg har endelig fundet indre ro, fred og lethed i livet. Jeg har fundet vejen – min vej.

Rejsen frem til i dag har været en meget lang rejse i personlig udvikling fra utallige mislykkede forsøg på at passe ind – tillært tilpasset – indtil jeg endelig forstod, at det ikke handlede om at passe ind men at finde ind til kernen af mig og derfra udfolde mit kæmpe potentiale.

Undervejs – men især på sidste del af rejsen – har forskellige former for samtale, coaching og terapi haft uendelig stor betydning. Så stor, at jeg valgte at uddanne mig som coach, vejleder og terapeut inden for Tankefelt- og traumeterapi.

Kombineret med min mangeårige erfaring fra en verden fuld af tal blandt andet med ansvar for HR, personale og ledelse, har jeg en stor palette at trække på og bidrage med ved et forløb hos mig.

Jeg vil gerne dele min rejse, mine personlige erfaringer og ikke mindst min faglige viden og kunnen med dig. Hjælpe dig til at skabe varige forandringer i dit liv, til at finde din vej – den vej, hvor du kan udfolde dit unikke potentiale, den vej, hvor du står stærkt i dig selv og tør gå vejen – som dig.

Det er min vigtigste opgave.Kontakt

Jette Kauffmann Terapi
Lærkevej 36B
6600 Vejen
CVR-nr.: 21907243

Telefon: 5124 4137
Mail: kontakt@jettekauffmann.dk