• Tankefeltterapi

Hvad kan man behandle med Tankefeltterapi?


Tankefeltterapi kan bruges til at behandle alle følelsesmæssige og fysiske ubehag, f.eks.:
Angst, depression, fobier, selvværd, tankemylder, uro, stress, vrede, raseri, jalousi, had, negative tanker, skyld, skam, sorg m.fl.
Fysiske smerter, hovedpine, spændinger, muskel- og ledsmerter, allergi, søvnløshed, mavepine, psoriasis, udslæt, stress, vægtproblemer m.fl.
Udefinerbare smerter og ubehag (jeg har det ikke godt i min krop)

Tankefeltterapi har stor succes med lindring af smerter og er en fantastisk og helt unik metode til at forløse ubehag, hvis du gerne vil være fri for fysisk ubehag i kroppen eller følelsesmæssigt ubehag fra oplevelser, som du har svært ved at slippe.

Metoden kan både bruges som

  • her og nu quickfix til hurtig lindring af smerter og ubehag på mindre problemstillinger
  • dyb følelsesforløsende terapi til at slippe af med dybe traumer
  • men Tankefeltterapi kan ikke løse alle problemer med det samme

90 % oplever lindring – 70% slipper helt af med deres ubehag. Slip af med smerter og ubehag nu – skriv til mig eller ring på 5124 4137.

Om Tankefeltterapi


Tankefeltterapi er en teknik, hvor vi kombinerer tanker, følelser og kroppen, og opnår utroligt effektive resultater.

Metoden er både bivirkningsfri og risikofri – en sikker metode til at behandle fysiske smerter og psykisk ubehag.

Tankefeltterapi virker gennem samtale med terapeuten og samtidig fokus på problemet. Når tankerne er på problemet, opstår følelsen og det fysiske nede i kroppen. Det er det fysiske i kroppen, vi fokuserer på, når vi tapper på de forskellige meridianpunkter på kroppen.

I Tankefeltterapi bruger vi stimulation af alle hovedmeridianer i kroppen ved let tapping. Vi tapper på de samme meridianpunkter, som også kendes fra akupunkturen – blot uden brug af nåle

Tankefeltterapi som selvhjælp


Tankefeltterapi er også fantastisk til selvhjælp. Når du bliver behandlet hos mig, kan du lære teknikken, så du kan bruge den på dig selv

Traumer


Hvad er et traume? Hvis du har et ubehag, som du kan mærke fysisk eller psykisk, kalder vi det et traume. Når traumet er aktivt, det vil sige, at du kan mærke det, så kan der gøres noget ved det med terapi f.eks. Tankefeltterapi eller Traumeterapi. Når traumet forløses, vil du opleve en tilstand af at være fuldstændig rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og en lethed i kroppen.

Ønsker du at slippe af med smerter og ubehag og opnå en varig forandring i dit liv, hvor du lever det liv, du drømmer om og er den person, du allerhelst vil være, så skriv til mig eller ring på 5124 4137.


Kontakt

Jette Kauffmann Terapi
Lærkevej 36B
6600 Vejen
CVR-nr.: 21907243

Telefon: 5124 4137
Mail: kontakt@jettekauffmann.dk