Det med småt


Ved sessioner og forløb hos mig skelner jeg ikke på forhånd mellem at have en god samtale, coaching eller terapi. Jeg tilfører sessionen eller forløbet lige præcis det som min viden, uddannelser og livserfaring kan bidrage med, så du altid vil gå styrket fra mig og videre ud på din vej.

Ræk-hånden-ud-efter-hjælp samtale

Måske har du fået nye indsigter, fået øjnene op for dig som den vigtigste person i dit liv, og har nu behov for en samtale omkring, hvordan du kommer videre, finder din vej og får skabt varige forandringer.

Jeg tilbyder dig muligheden for en session, hvor vi tager udgangspunkt i din helt unikke situation, hvor jeg vil hjælpe dig med

  • at blive bevidst om, præcis hvilke forandringer du ønsker i dit liv, og hvorfor du ønsker disse forandringer,

  • at afdække, hvad der forhindrer dig i at skabe de forandringer du ønsker, at gå den vej – din vej – vejen til dig og dit liv som en helt unik og særlig person,

  • at finde frem til det første og vigtigste skridt i retning mod at skabe de varige forandringer – du ønsker – i dit liv.

Samtalen er gratis og tænkt som en hjælp til dig, så du kan komme videre i din proces, i hvilken retning du kan gå for at komme i mål med dig og dit liv.

Jeg glæder mig til at tale med dig og hjælpe dig på vej.

Forløb ”Vejen til dig og dit liv” – Varighed 10 uger

Læs mere om forløbet her eller kontakt mig for en afklarende samtale.

Forløb ”Varige forandringer med terapi” – Varighed 10 uger

Læs mere om forløbet her eller kontakt mig for en afklarende samtale.

Foredrag om min vej – rejsen til mødet med mig selv

Kontakt mig venligst for nærmere information.

Du er altid velkommen til at ringe

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe. Det kan være med spørgsmål om dig og din situation; et forløb hos mig; hvordan du kommer videre fra, hvor du er lige nu; hvordan du finder din vej – og mange andre spørgsmål. Det er ikke sikkert, at jeg kan svare på alt, men hvis jeg kan bidrage til at hjælpe dig videre i din proces og give dig en fornemmelse af, hvad dit næste step kunne være, så tøv ikke – du er velkommen.


Betaling

MobilePay til 5124 4137 eller kontant.

Afbud

Afbud eller ændring af tider skal ske telefonisk senest 24 timer før aftalt tid. Ved afbud, udeblivelse eller ændring senere end 24 timer før betales fuld pris.


Ansvarsfraskrivelse


Tankefeltterapi, Traumeterapi og METAsundhedsanalyser kan aldrig erstatte eller træde i stedet for almindelig lægehjælp, speciallægehjælp, indlæggelse på hospital, psykiatrisk eller psykologisk rådgivning/terapi eller anden sundhedsfaglig rådgivning.

Jeg tager ikke stilling til ordineret medicin eller anden ordineret behandling fra det konventionelle sundhedssystem. Jeg anbefaler til enhver tid, at du følger din læges vejledning og medicinering.

Dit helbred er altid dit eget ansvar, så tag altid ansvar for din egen sundhed og kontakt din læge, hvis du føler dig syg.

Min hjemmeside er til information og erstatter ingen former for konventionel behandling.


Kontakt

Jette Kauffmann Terapi
Lærkevej 36B
6600 Vejen
CVR-nr.: 21907243

Telefon: 5124 4137
Mail: kontakt@jettekauffmann.dk