Varige forandringer med terapi


Oplevelser gennem livet og i hverdagen påvirker både krop og sind og kan være årsag til både fysiske smerter og psykisk ubehag.

Din krop har dog en helt enestående evne til at helbrede sig selv, og det er denne evne jeg hjælper dig med at aktivere.

Med effektive og avancerede teknikker, hjælper jeg dig med at finde og forløse det, der smerter og giver ubehag, så du kan skabe varige forandringer og få ro, fred og lethed tilbage i dit liv.

Jeg kombinerer Traumeterapi med Tankefeltterapi og METAsundhed i mine behandlinger, for at give dig størst muligt udbytte og forløsning af dit ubehag.

Hos mig er du eksperten i dit eget liv. Jeg tager altid udgangspunkt i dit liv, hvordan du har det, hvad du tænker, føler og mærker. Alle svar på dit ubehag findes inde i dig, og dét du ikke kan huske med din tænkende hjerne, husker din krop for dig.

Sidder du ’fast i livet’ og har et inderligt og dybtfølt ønske om varig forandring? Lad mig hjælpe dig.

Min største og fornemmeste opgave er gennem samtale og terapi at hjælpe dig på vej mod den forandring, du ønsker, hvor du har den fulde kontrol over dit liv – det liv, du ønsker at leve.


Forløb ”Varige forandringer med terapi” – Varighed 10 uger

Hvis du virkelig ønsker at skabe varige forandringer i dit liv, skal du være klar til at tage ansvar for at det kommer til at ske ved at committe dig til et forløb, hvor vi har fokus på dig, dine problematikker, dine smerter og dit ubehag. Du skal være indstillet på at yde en indsats – husk, du gør det for dig, den vigtigste person i dit liv!

Hvorfor melde sig til et forløb?
Når du committer dig til et forløb hos mig, viser du over for dig selv, at du virkelig gerne vil skabe varige forandringer i dit liv – at du anerkender og respekterer dig selv som den vigtigste person i dit liv!

Hvilke varige forandringer kan jeg opnå?
Oplevelser gennem livet og i hverdagen påvirker både krop og sind og kan være årsag til fysiske og psykiske problematikker. Du vil opleve dine problematikker, smerter eller ubehag, væsentligt lindret eller helt forløst efter et forløb hos mig. Du vil samtidig opleve at befinde dig et godt sted, hvor du har genfundet ro, fred og lethed i dit liv.

Hvad kan man behandle?
Læs meget mere under Traumeterapi og/eller Tankefeltterapi. 

Hvem kan et forløb hjælpe?
Dig, der tør tage ansvar for din egen livskvalitet og velbefindende – dig, der anerkender og respekter dig selv, som den vigtigste person i dit liv – dig, som har brug for en hjælpende hånd til at finde og forløse problematikker, der trigger din krop til at føle smerter og ubehag – dig, der er villig til at ’grave dybt’, kigge ind i og forløse traumer – dig, der ved at alt ikke løses med et Quick-fix.

Hvordan foregår et forløb?
Du er eksperten i dit liv og sammen klarlægger vi, hvad der har ført dig til mig, hvilke problematikker der trigger dig, din hverdag/dit liv og hvad dit mål er med forløbet.   

Hvis du ved, hvor du gerne vil hen og hvilke(n) problematikker, vi skal arbejde med, lægger vi sammen en plan, hvor du vil komme til at arbejde intenst med dig selv, få indsigter i dine traumer, dine handlemønstre og din adfærd – hvad det er, der trigger dig og din krop til at være ude af balance. Jeg vil guide dig og være med dig hele vejen.

Hvis du er i tvivl om, hvor du gerne vil hen og hvilke(n) problematikker, vi skal arbejde med, så commit dig alligevel – vis, at du anerkender og respekterer dig selv som den vigtigste person i dit liv. Jeg hjælper dig og er med dig hele vejen.

Du vil komme til at elske dig selv, hver gang du ser tilbage på dette forløb. Den bedste og modigste beslutning, du traf for dig – hvor du valgte at gøre dig til den vigtigste person i dit liv!

Hvordan ved jeg, at min(e) problematikker er forløst?
Du ved, at et traume(r) er forløst, når du oplever en tilstand af at være fuldstændig rolig i tankerne, fredfyldt i hjertet og samtidig føle lethed i kroppen. Problematikker, der før har trigget dig og din krop, vil ikke længere bringe dig ud af balance.

PS!
Du skal forvente, at der i forløbet er opgaver og øvelser – hjemmearbejde – som jeg selvfølgelig forventer, at du committer dig til, hvis du vil i mål med varige forandringer i dit liv.Kontakt

Jette Kauffmann Terapi
Lærkevej 36B
6600 Vejen
CVR-nr.: 21907243

Telefon: 5124 4137
Mail: kontakt@jettekauffmann.dk