Vejen til dig og dit liv


At stå stærkt i dig selv og udfolde dit fulde potentiale, elske livet og føle dig fuld af energi og begejstring er et skønt sted at være – lidt som at være forelsket i livet – der er ikke grænser for hvad du kan udrette og overkomme.

At være forelsket i livet – dit liv – dér er du sandsynligvis ikke lige nu – men det er dér, du gerne vil hen?

Måske har du gennem en længere periode oplevet, at dit liv er kommet ud af kurs, at dit liv har udviklet sig i en retning, hvor du bestemt ikke står stærkt i dig selv, hvor du ikke lever dit fulde potentiale, din energi er væk, det er svært at mobilisere begejstring, du ved ikke hvad du skal/vil, humøret svinger – og i det hele taget føles det hele temmelig tungt. Slet ikke som dig – og slet ikke det liv og den retning i livet du ønsker.

Følelsen af at være ude af kurs – lidt som at fare vild – kan opstå i mange situationer lige fra at føle dig alene, ikke at kunne leve op til gældende regler og normer, alene med dit helt unikke – måske uopdagede – potentiale, at være anderledes, at turde og finde mod til at følge en vej, der adskiller sig væsentligt fra andres valg, til valg af studie/uddannelse/karriere(skift)/job(skifte), kammerater/venner/sociale relationer, partner/parforhold/ familie, sociale relationer, store/små hændelser i livet, væsentlige ændringer i livet – situationer, hvor du sidder fast og hverken ved ud eller ind.

At være ude af kurs – fare vild i livet – og finde den rigtige vej tilbage kan være svært, når man står alene. Men du er ikke alene. Det behøver ikke at være svært.

Det handler om at anerkende og respektere dig selv som den vigtigste person i dit liv, at træffe en beslutning – måske den bedste og modigste beslutning i dit liv, at tage ansvar for dig selv og dit liv – og række hånden ud efter hjælp.

Ræk hånden ud efter hjælp og lad mig hjælpe dig med at finde vejen tilbage – din vej – vejen til dig og dit liv, hvor du står bomstærkt i dig selv, som en helt unik og særlig person, den vigtigste person i dit liv, hvor du sætter målet og kender vejen, du vil gå.

At hjælpe dig er min vigtigste opgave.


Forløb ”Varige forandringer med terapi” – Varighed 10 uger

Hvis du virkelig ønsker at skabe varige forandringer i dit liv, skal du være klar til at tage ansvar for at det kommer til at ske ved at comitte dig til et forløb, hvor vi har fokus på dig, dine problematikker, dine mål og din vej i livet. Du skal være indstillet på at yde en indsats – husk, du gør det for dig selv og din fremtid!

Hvorfor melde sig til et forløb?
Når du committer dig til et forløb hos mig, viser du over for dig selv, at du virkelig gerne vil skabe varige forandringer i dit liv – at du anerkender og respekterer dig selv som den vigtigste person i dit liv!

Hvilke resultater kan jeg opnå?
Du vil genfinde livsglæde, energi, begejstring og overskud – livet vil være skønt og føles lidt lige som at blive forelsket i livet igen. Du vil føle at du er et godt sted, at du har fundet din vej og ved, hvilken vej du skal gå for at nå dit mål.

Hvem kan et forløb hjælpe?
Dig, der er faret vild i livet, og ikke kan finde din vej tilbage – dig, som har brug for en hjælpende hånd til at genopdage dig selv og dit helt unikke potentiale, så du kommer tilbage på sporet – dit spor. Dét spor hvor du føler, du har styr på dit liv, hvor du laver det, du brænder for. Der hvor du ved hvad du vil, du kan se dit mål og vejen dertil, men ikke mindst kan du se dig selv. Du vil føle, at du lever, føle dig stolt af dig selv og den vej du vælger at gå. Du tør stå ved dig selv.

Hvordan foregår et forløb?
Sammen klarlægger vi, hvad der har ført dig til mig, hvad der trigger dig, din hverdag/dit liv og hvad dit mål er med forløbet.  

Hvis du ved, hvor du gerne vil hen og hvilke(t) mål du gerne vil nå, lægger vi sammen en plan, hvor du vil komme til at møde dig selv, det kæmpe potentiale du har, som bare står og venter på at blive foldet ud – og du vil komme til at folde det ud!  

Hvis du er i tvivl om, hvor du gerne vil hen og hvilke(t) mål du gerne vil nå, så commit dig alligevel. Jeg guider dig under hele forløbet og er med dig hele vejen. Det bliver den vildeste rejse, et super spændende forløb. Når først du finder og opdager dit helt unikke potentiale, og hvad du kan bruge det til, vil du opleve en hel ny verden stå åben for dig.

Du vil komme til at elske dig selv, hver gang du ser tilbage på dette forløb. Den bedste og modigste beslutning, du traf for dig – hvor du valgte at gøre dig til den vigtigste person i dit liv!

PS!
Du skal forvente, at der i forløbet er opgaver og øvelser – hjemmearbejde – som jeg selvfølgelig forventer, at du comitter dig til, hvis du vil i mål med dine drømme, din vej – med dig!


Kontakt

Jette Kauffmann Terapi
Lærkevej 36B
6600 Vejen
CVR-nr.: 21907243

Telefon: 5124 4137
Mail: kontakt@jettekauffmann.dk